Gratis advies van Steven en Jochen van Dfisc

Steven, Jochen en het Dfisc-team helpen je om je boekhouding efficiënter te organiseren, te digitaliseren en je zaak succesvoller te maken. Daarbij nemen we je zo veel mogelijk zorgen uit handen. Zo kan jij je focussen op het runnen van je onderneming en eindelijk tijd vrijmaken om een van je dromen waar te maken.

Krijg gratis jouw persoonlijke 5 fiscale tips 

Vul even je gegevens in zodat we je makkelijk en geheel vrijblijvend kunnen contacteren.

 

Dfisc, Steven en Jochen

Ben jij consultant?

Dan weet je dat je administratie op orde houden niet het meest uitdagende werk is. Zet je hiervoor al de juiste tools in zodat dit werk geautomatiseerd verloopt?

Zorgt jouw boekhouder voor fiscale optimalisatie en communiceert hij/zij daar helder over? Zo ja, fijn voor jou. Indien niet, dan ga je toch best op zoek naar een boekhouder die daar op focust. Ook als freelancer of consultant kan je genieten van heel wat optimalisaties. 

En een degelijk contract?

Heb je een degelijk contract? Zullen we je contractvoorstellen van je klant nalezen en zo de eventuele juridische angels eruit halen?

Ook bij onderhandelingen met je klant staan we je bij.

En je vermogen privé-vermogen? Bouwt jouw boekhouder samen met jou je vermogen op zodat je later kan genieten van je inspanningen van vandaag?

 

Freelancer Dfisc
Freelancer

Dfisc creëert optimale structuur voor consultants

Het begrip consultant of freelancer is in de fiscale wetgeving nergens als zodanig omschreven. Toch is het een zinvolle en bruikbare structuur als ze correct wordt toegepast. Dfisc heeft een grondige kennis van het wettelijke kader dat van toepassing is op dit statuut en heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden van deze materie. Binnen een fiscaal wettelijk kader creëren we voor de consultants een optimale structuur om het vermogen uit hun managementactiviteiten te beheren. Dfisc begeleidt je bovendien graag van bij de start en beschikt over uitgebreide expertise om van je loontrekkend statuut om te schakelen naar een freelance statuut.

Dfisc informeert

Freelancers bij Dfisc

Geld uit je vennootschap halen

Als ondernemer is je privévermogen afgeschermd; maar ook met het vermogen van de vennootschap kan je niet zomaar doen wat je wilt. Toch wil je wel geld uit je vennootschap halen én je doet het best zo fiscaalvriendelijk en optimaal mogelijk!

Lees verder ...

consultant Dfisc

Tips bij de opmaak van een freelance-overeenkomst

Als boekhouder van heel wat freelancers, willen wij in navolging van het webinar 'Betaald worden als freelancer' even oplijsten hoe een goed freelance-contract in elkaar steekt. Hierna enkele tips bij de opmaak van een freelance-overeenkomst.

Lees verder ...

consultant Dfisc

6 tips voor freelancers en een perfecte boekhouding

Je doet het beter jezelf niet aan om onnodig tijd te verliezen aan je boekhoudadministratie, dus vanaf het begin structuur insteken is de boodschap! We geven je graag 6 tips mee hoe je het kan aanpakken of wat je kan doen om een perfecte boekhouding te voeren.

Lees verder...